Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

pernahkah anda??

  • Wednesday, May 26, 2010
  • Labels:

  • pernahkan anda meminati seseorg??

    krn dye sgguh sempurna di hati anda?

    dan anda asyik terbayangkannya...

    p, anda dapat tau dye dah berpunya..


    anda diam, mgkin xmau ggu hbgn org laen..

    p, dlm diam anda ttp meminatinya..

    sampai sekarang dye adalah terbaek bagi anda..

    walaupon dye sedang bahagia ngn org laen..

    anda ttp memerhatinya..

    di segenap sudut..

    janji dapat tgk wajah dye..

    anda dah buang ego anda..

    biarla dye da ada sape pon, yg pasti dihati anda ada sudut untuknya..

    pernahkah anda??

    *******setel*******

    22 komen sempoi!:

    cambesje said...
    This comment has been removed by the author.
    cambesje said...

    aku pernah..
    mak aku ckp lebih baik cari yg syg kita lebih.. so aku nk ikut ckp mak aku la~~
    *bajet cam anak yg baek*

    white rose said...

    hihi...
    simpan dalam hati je la..
    ak pon byk kli kne...wakaka

    cambesje said...

    "Sesiapa yang jatuh cinta, kemudian menyembunyikannya hingga kematian datang menjemputnya, maka dia adalah seorang yang syahid" (Riwayat Hakim, Ibn Asakir, al-Dailami, dan lain-lain)


    ni aku dpt dr blog spe tah.. aku copy utk pengetahuan ramai...

    elya~nadia said...

    hmmm... sabar ek chaie..

    mgkin owg tue pown mmndam prasaan kat ko gak..

    "allah mengetahui apa yg trbaek utk hambanya.."
    -taken frm best spm 08 stdent-madihah..

    safri@chaie said...

    hahak.. korg sume wat aku rase cm desperate la plak.. xde r..sempoi2 je... thanks r.. sume2 nasehat tu leh dijadikan pedoman kan??

    Anonymous said...

    tapi kalau ada orang yg suka kan kau mcm maner??kau leh terime die..huuuuu

    safri@chaie said...

    haha.. hurm.. ntah.. xtau cmne rasenye...

    ...sarah n... said...

    oke.

    macam mana kalau aku kata,

    aku suka kau....punya blog! haha.

    sila jangan kontroversi di situ.

    safri@chaie said...

    urm..

    cmni, ada kontroversi di situ..

    *aku suka kau....punya blog!-----1

    *kau=tuan punye blog..----2

    masukkan 2 kedalam 1

    =aku ske tuan punye blog punye blog

    =aku ske tuan (punye blog)^2..

    =aku ske tuan punye blog..

    haha.. bole??

    Anonymous said...

    haha..xtau cmne?
    kan lebih baik suka pada orang yang suka kita kan??hehe..

    safri@chaie said...

    urm.. p, bagi pihak org yg ske kita mesti nakkan org yg btol2 ske kat dye kan??

    complicated sungguh ni..

    ...sarah n... said...

    choyyy!!!!

    ada kuasa dua maa di situ...

    mana boleh mansuhkan sesuka hati.

    kira kena repeat algebra la kau..

    Anonymous said...

    huhu..urmm..btul gak tu..
    kadang2 kite kena bg peluang kat diri kita utk suke pada org yg suke kite..
    tp apa yg selalu happen,peluang tu xpernah digunakan n dilakukan..hoho

    mmg complicated..haihhh

    safri@chaie said...

    mintak maap..

    saya mmg agak kureng dalam algebra mahupon kebayakan topik dalam matematik tambahan mahupon moden..

    p, atas alasan teori chaie ke 2, ia mmg telah diguna pakai utk menembak soklan2 add math sejak beberapa kurun yg lepas.. so, mmg ada la persamaan cmtu..

    huhu

    safri@chaie said...

    anonymous~ btol gak.. ade gak kesasehan nye kat situ.. xbole dinafikan di situ...

    Anonymous said...

    hehe..akhirnya anda setuju..:)
    jadi,kalo suke pade someone tu,maseh ade harapan die akan suka kita balik..
    tp harapan je la..xjamin jadi kenyataan..
    hehe..yg penting semua ni perlukan kerjasama dua2 pihak kan..
    baru adil..

    tak salah suka pada someone..sbb minat tu adalah hak milik setiap insan..huuu

    safri@chaie said...

    wah.. hebat btol encik anonymous neyh.. bole jadi agen pencari jodoh mungkin.. ribuan terima kaseh atas pendapat anda tersebot... heee~

    Anonymous said...

    muahahhahaha...sengal lorh kamu..
    =p
    xde maknanye..hanye sekadar berkongsi pendapat..tbe2 rase best ngn tajuk post ni..
    ahaks..

    safri@chaie said...

    anonymous~ urm.. mungkin kah kamu penah mngalami perkara yg same?? hahak.. bese la tu... p, chill je.. ok??

    Anonymous said...

    tb2 rs cm best plak wat blog nieh..
    nk try wat ar..
    (tb2 mnyibuk hahah sory tuan nyer blog)

    safri@chaie said...

    anonymous~ buat jgn xwat.. aku bagi sokongan dari belakang.. hahak..

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint