Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

segalanya ku terima..

  • Tuesday, June 16, 2009
  • Labels:
  • adusss..edry menepuk kepala jirannya yg sedang bosan.. sambil itu, mereka berjalan menuju ke pasar tani ttbe azlan cuba merampas beg duet hawa.. owh.. hawa terkejut dan tindakan refleknye, hawa menendang bahagian tragis jiran edry.. jiran edry pelik! asal beliau yg kna sedangkan beliau xwat pape.. sebenarnya, hawa menendang azlan.. azlan yg jahat.. meragut sana sini. banyak sudah kes2 yg melibatkan kematian berlaku bermula daripada kes meragut tersebut.. bukan sahaja mak cik2 menemui ajal, tetapi penularan wabak kuku, mulut, dan cagu ke atas lembu2 new zealand juga even meragut rumput..oh ye.. sebenarnya bukan cagu.. ada perkataan len tp, terlupa.. setengah jam kemudian polis sampai.. tiada kebakaran.. bisik polis 1 kepada polis 2.. polis 2 menjelirkan lidah. ditarik balik kedalam mulut.. jelir lagi.. masuk balik.. jelir..masuk.. jelir..masuk..semakin laju.. laju lagi.. lagi... laju lagi.. kemudian berhenti. polis 1 diam. seolah tiada apa2 berlaku.. tambahan pula hawa sudah berlalu setelah berjaya tawar menawar harga gula di gerai ah chong.. ah chong kira duet.. banyak betul ruginya hari ni.. haiya, cik siti! mana mau pigi? suka saya la lu jgn sibuk apek.. terus berlalu cik siti.. xusya belakang pon.. sombong btol la dye.. dye ingat dye sape.. bajet bagus..bla la lu cik siti.. wah! ttbe emo plak.. keh3.. lek2.. sambung cite.. azlan berlari laju.. seperti bintang jaguh sukan.. makin slow.. penat le tu.. azlan berenti.. tercungap2.. letih..xcukup nafas.. utang oksigen byk sgt..


    merepek gler post kali ni..

    siyes..

    hahak..

    layan~



    p/s:perhatian! ini entry mengarut dimana kandungan hanya merepek tak tentu hala.. sape2 tgh bz digalakkan abaikan post ni.. okeh!


    *******setel********

    2 komen sempoi!:

    Judiene said...

    wahhhh
    besh gle post ko neh
    menggeletek ati aku yg suci neh..
    hmmm

    ***smbil wat muka sposen**

    safri@chaie said...

    ni tgh xde idea langsung ni.. ttbe datang lak angin sengal2 ubi maka jadi la post tersebut.. njoy je okeh!

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint