Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

..medan kita..

  • Saturday, August 22, 2009
  • Labels: ,
  • salam..
    salam ramadhan..
    kepada sume member2 blog muslim..

    oke,
    cm sume org wat,
    post kali ni nak meraikan kedatangan bulan ramadhan la..
    even, ada lagi org yg tunggu syawal sebenarnye..
    kan? kan?

    da 20 tahun hidup..
    blom ada ramadhan yg perfect..
    bukan dari angle pose,
    tp,
    dari pelbagai magai angle len..
    xyah ckp, korg pon phm..
    tp, itu aku la..

    so,
    diharapkan
    bulan ramadhan kali ni,
    kita dapat sesuatu la..
    sesuatu yg asyik kita cari..
    tapi, kita cari salah tempatnya..
    suatu yg kita kita cari dgn berfantasi je,
    tapi, kita lupa realitinya..

    semoga segala kekusutan dapat dileraikan,
    tuhan maha pengasih lagi maha penyayang..
    semoga aku maseh dikasihi dan disayangi..

    selamat berpuasa dan beramal dibulannya..
    ia adalah medan,
    dan medan ini menentukan sapa musuh sebenarnya!

    4 komen sempoi!:

    Judiene said...

    yeah chaie
    jom sma2 kte cri ape yg hilang spanjang kte idop di dunia lbh 20 thn neh
    huhuhu
    hopefully~~

    :)

    safri@chaie said...

    jom..
    semoga jumpe r..
    oke?

    Aisyah Ismail =) said...

    eh chaie.. jd silent reader je ke kt blog aisyah? huhu x penah2 nk tinggal an comment eh? hehe btw haritu aisyah balik greek jumpe ckg2.. best2..

    k la moga ramdhan kali ni.. mendekat kan lagi kita denganNya~

    p/s: jangan nakal2 dh chaie.. =p

    safri@chaie said...

    aisyah~ hehe.. bukan xnk tinggal komen p, segan woh.. haha.. oh, pegi gerik ek? hurm.. harap2 sume cikgu stll ada lagi..oke2.. selamat menjalani ibadah di bulan puasa..

    p/s;da xnakal da.. haha

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint