Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

lets bygone be BAYGON!!

  • Thursday, March 26, 2009
  • Labels:
  • he~~
    he~~(bunyik seram cm cite nang nak)
    nk story sket pasal satu bende yg selamatkan aku daripada gangguan sejenis makhluk halus ni. first of all, jgn igt dok kat kl ni, bende2 halos ni da xde.. bende kita kna percaya n baru2 ni mmg bende da wat kaco kat serata malaysia.. bomoh2 pon byk yg da kne ggu.. tu yg pelik tu, da ramai gak yg maot..so, kire bende ni da thp serius neh.. berbalik kepada cite asal, lebih kurg setiap malam kitorg serumah asyk kna ggu ngn makhlok neh.. pernah kitorg cube halau p, dye ttap ade n xmau pegi. mungkin ini habitat dye.. p, satu ari dak rumeh aku a.k.a sharol mmg xbole tahan da.. dye amek keputusan nak gunekan alat yg abg padil bagi mase naek gunung dlu.. jenuh la cari balik dalam kotak tu.. akhirnye jumpe gak.. dan bende mmg agak berbakti kepada kitorg walaupon kuarkan bau yg skit tidak menyenangkan.. terima kaseh penyembur racun serangga BAYGON.... kini makhlok halus a.k.a nyamok tak ggu kami lagi.. huhuhu...

    2 komen sempoi!:

    elya~nadia said...

    kami juga maw hidup!!!!!!!!!!

    (kaum nyamuk brteriak)

    mari kita serang ukm rmai2!!!!!!

    (kaum nyamuk brsorak dgn semangat)

    hoho..

    safri@chaie said...

    kini tidak lagi dengan BAYGON

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint