Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

......lu pikir r sendiri..........

  • Saturday, March 7, 2009
  • ada satu cite ni yg agak menyedarkan aku yg pepatah german yang bebunyik:

    "scqazx zestuaf erfustr busety veawqzzx keeyc"

    maksudnye malu bertanya sesat jalan kalo dlm bahasa melayunye.... citenye lebeh kurg cmni r... dlm perjalanan nak balik ke kota damansara(umah akak aku) selalunye aku gnekan perkhidmatan pengangkutan awam yang menggunakan elektrik sebagai penjana tenaganya (cm monorel, ktm,putra)... p, terasa plak nak naek bas rapid kl... daripada ttiwangsa ni.. dalam ati tu mmg tak tau nak naek bas mane satu... ttpi atas alasan nak nmpak macho dan bergaya, aku pon wat cm tau.. hehehe... dengan muke slambe ayam,aku naek bas tu n byr tmbg n duduk.. dlm kepala otak ni terpikir nak turun kat ne... smpi klcc tgk ramai gak yg trun... p,aku stay je... ye la aku bukan nak g klcc pon.. aku nekad nak turun kat tempat yang byk bas.. kire hub bas r.. punye la lama tggu2 n xtrun2 aku xnmpk pon mane tmpat byk bas... last2 bus stop baru r jumpe p, mmg da jaoh gler dari destinasi aku... mase ni la baru nak tny encik driver tersebot... beliau gtau yang aku sepattnye trun kat klcc n amek bas laen td... hehehehe... terkedu aku sendirian... mmg nmpak macho, p, bole tahan la jugak kebodohan terasa.... so, pengajaran yang ke433 dlm dapat adalah jgn naek bas... susah n lmbt smpai sebab jammed... huahua...

    2 komen sempoi!:

    lokman@keme said...

    xpe chaie.
    lone ranger.,
    lgpon jaoh pjlnn luas pmandangan..
    harharhar

    elya~nadia said...

    hak2.. lawak la bdak nieh..
    nxt tyme do ask 1st k.. =p

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint