Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

alien kah alien?

  • Tuesday, December 22, 2009
  • Arini ni belaja subjek baru. Lebih menarik dan sakit. Entomologi. Name sedap begitu juga isinye..kajian pasal serangga. Kena amek subjek ni maybe nak bagi kitorg familiar ngn serangga perosak kat umah2 kita tu. So, untuk ari2 mula yg xseberapa neh ada la prof gtau pasal encik2 serangga yg lek2 je berkeliaran kat belakang peti ais mahupon peti telivisyen. Tapi, ada satu part yg menarik yg aku tertarik dan kau mmg deboom.. korg penah tengok cite alien?? Makhlok hodoh yg kononnye datang dari planet gorgon?? Yg besar-kuat serta mengancam ketenteraman manusia di ats muka bumi yg fana neh.. ekceli, alien yg diuar-uarkan tu cm serangga je.. xcaye?? Amek penyegat ke tebuan ke, then cube try test tgk ngn kanta lekap.. ade iras2 woohh.. hehe.. pastu kalo korg ske tgk cite alien yg konon bila nak kembangkan populasi dye, dye kna membuat maksiat (pergh..ayat cun gler..) ngn wanita bumi.. then, janin alien pon makan pompuan yg ngandungkan dye kan2?? Pastu kuar ngn keadaan ngeri .... ngn bunyik2 WaaaRRggGhhhh cmtu.. ekceli, penyengat pon wat cmtu gak untuk hidup.. tapi bukan kat pompuan la.. (korg pompuan jgn takot lak) beliau wat kat larva lalat kalo xsilap.. so, kat cni sebenrnye idea2 omputeh tu sume asalnya dari hasil kajian dorg gak la.. dapat disimpul-matikan kat sini sape yg discover sumthing new paling cepat dye la yg boleh manipulasi serta manifestasikan org len supaya kelestarian sesuatu eritrosit tu bla bla bla..(sila abaikan..)

    ni alien. sebenrnye predator.

    lebeh kurg la tu.. kan2??

    ni serangga riang2.. macam alien.

    kalo aku jumpe bende alah ni aku lari..

    muke nak gengster je..

    4 komen sempoi!:

    ~iceq~ said...

    kalo aku jumpe bende alah ni aku lari..

    muke nak gengster je..

    *ayat xleh blah...:P

    safri@chaie said...

    siyes muka beliau gengster...
    hahah...
    xbole nak wat pet la..

    SAHAR MISRON said...

    Bagus maklumat blog sudara, teruskan usaha mulia ini, banyak perkara baru saya perolehi.TK

    safri@chaie said...

    encik sahar~ terima kaseh. satu penghargaan untuk menjadi yg lebih baik.. insyaAllah

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint