Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

mane joyah??

  • Monday, December 14, 2009
  • Labels: ,
  • mane joyah??
    xpe,xperlu mencari..
    post ni bukan berkenaan joyah..

    ada cite nak gtau..
    ni ada satu mende yg buat aku fikir gak kadg2..
    then, aku pon rase elok korg pikir same2.. ari tu sembang2 ngn abg aku kat mane ntah aku da lupe..
    sembang pasal awek dye sket2.. then dye tnya aku.. aku cmne? da ade ke? aku ckp xde lagi maseh lagi xjumpe yg seswai.. then.. kire dye bagi nasehat sket.. xtau r tu nasehat ke pe tapi aku anggap nasehat je la..
    slalu kan kita jumpe org yg kalo nak cari awek mesti tgk ngn ciri2 yg kita nak.. contoh, encik kordi mahukan awek yg tinggi, puteh,body solid, rambut ikal,sopan santun, org utara, pandai masak, dan bla bla bla..tu contoh la..
    oke2, sure gler encik kordi susa nak mati nk jumpe org yg cmtu kan? kalo dapat tu naseb lah. then, encik kordi pon jumpe sara. sara kire ada gak lah taste kordi sket.. tang pandai masak n rambut ikal.. yg len mmg failed lah.. hahak.. kordi pon wat sara ni jadi awek beliau.. then, 2-3 bulan pastu kordi jumpe maimon, perghh.. lagi cantik sket lah dari maimon tadi.. pastu maimon ni plak mmg asal dari siam.. mmg utara sgt lah tu.. skg, hati kordi telah berbelah bagi... jeng3~~..
    paham x ngn ape yg aku cbe sampaikan panjang2 ni??
    cmni, bile kita letak ciri2 yg kita nak pada sesorg wanita/lelaki.. bila kita terjumpe g lebih baek mesti kita akan rase tergugat dan goyah.. (bukan joyah, joyah xde watak dalam karangan aku td..) then, kita akan mencari sesuatu yg lebih puaskan hati kita kan??



    okeh, skg mesti korg tertnye2 cmne nk cari awek/pakwe kan?? ntah.. aku da lupa.. masa abang aku membebel dalam kete tu aku mesti tgh terpikirkan mende laen lah tu.. aisehh.. xpe nnt teringat aku gtau balik.. aku terpikirkan kata2 tu je.. n nak share la sket..

    sekian.....

    2 komen sempoi!:

    ~iceq~ said...

    aku pn malas gak nk tetapkn ciri2 suami yg aku nk..
    asal die nk kat aku sudey..kah2~~

    safri@chaie said...

    heh3..
    buleh2~

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint