Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

bangsat betul peragut jalanan!!!!!

  • Saturday, January 23, 2010
  • Labels: , , , , , ,
  • Tadi pas abes kelas pegi la jalan2 jap. Pegi la ke sogo.. ada sale woh.. ececeh, cam makcik2 la plak pantang jumpe sale kan? Xah.. ada mende nak beli sebenarnye.. da lama nak beli cume xberkesempatan.. so, tadi da alang2 ada masa free.. so, pegi lah.. itu je ke nak gtau?? Bukan.. ni ha ade cite lagi menarik tertarik kau mmg debom ha..

    Masa da abes bli barang sume, kitorang pon singgah la jap kat kedai roti bawah tu.. da beli roti tu kitorang pon menikmati lah roti tu.. sedang2 kitorang menikmati roti tu, jeng3~~.. haha.. ada la sorg akak ni menjerit.. “tangkap dye….tangkap dye…” mak oi..terkejut kitorang.. apekah hal nye ni mak cik?? Xsempat aku nak tnye kat makcik tu, kitorg nmpak kelibat seorang mamat ni lari menuju ke jalan yang benar.. bukan!! Bukan di jalan yang benar, tapi jalan yang salah.. kenape? Sebab masa beliau berlari, beliau pegi langgar pintu otomatik kat sogo tuh.. ape pasal pulak mamat neh berlari2 ayah ke muka pintu tersebut? Rupa-rupanya beliau telah meragut sesuatu kepunyaan wanita berkenaan… fuh.. kurang adab dan ajar sungguh beliau.. pengawal keselamatan kat situ pon pe lagi, tangkap r mamat tu n hantukkan kepalanye ke dinding sehingga pecah bersepai ke tanah.. erkk.. oke,itu tipu..dorang hantukkan aje.. pastu dibawak pulak kat ke pejabat..haiishh.. naseb bek pegawal keselamatan tu cepat, kalo x, tentu aku yang pegi tangkap dorg <--- bajet berani.. miahaha..

    Pehh.. korang tengok.. kat dalam pasaraya pon orang leh meragut lagi.. bkan je kat luar.. so, kepada korang sila lah berjaga-jaga dan berhati hati.. dalam zaman skang ni orang sanggup wat ape je.. memang bersepah orang dalam sogo tu tadi yang da rambang mata da tengok sale sehingga 70% tuh.. sampai mungkin lupa keselamatan diri dan harta bende.. so, wat ever u do, play safe… erk.. apekah??

    p/s: p/s ni stand 4 wat ek??

    4 komen sempoi!:

    Adam said...

    p/s stand for Post Script. (dari bahasa latin Post Scriptum)

    biasanya dulu bila tulis surat org akan gunakan p/s jika terdapat something yang terlupa untuk di mention dalam kandungan surat tersebut. contohnya bila dah siap tulis dah sign pun surat tu. letak p/s kat bawah.

    tapi sekarang agaknya tak relevant lagi kot nak guna p/s sebab kalo terlupa boleh edit balik. hehehe

    Ery Farieha said...

    gilo apo.
    ragut dlm sogo.
    bengong~
    hohohoh.

    shaz said...

    kalu ak dapat peragot tuh
    ak bukak gayong...
    ak da penah ilang 200rm kat sogo
    gare2 pesamun...tobat2 la
    nk duit g keje ahhhhh

    pepsi light said...

    erk.. ganaz ko shaz ek..
    haha..
    tapi kan, kalo saat2 cmtu ko yakin ke ko bole apply gayong tu sume?
    hanya yg betol2 yakin je bole bukak..
    kan?
    --->aku pon gayong gak.. hehe

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint