Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

penahkah kita?

  • Saturday, March 13, 2010

  • penah tak korang rase cam mak korang power gle??.. haha.. cam tau2 je ape yang korang rase even korang jaoh ngan dye.. bila disaat korang cam sengkek duet pon ckop2 untuk brekfes pagi sok, tibe2 mak korang kol.. erm.. chaie sehat??? da makan da? ckop duet x?? haa.. penah tak mak korang wat camtu?? miahaha

    then, kadang2 kalo korang tengah frust ke pasal pape je la kan.. penah tak mak korang tibe2 jugak kol korang tnye pasal korang.. hehe.. mesti penah kan??

    pastu bila rase2 cam rase cam kosong cam feeling yang miss sumthing n korang pon layan je la perasaan korang tuh.. xlama pastuh mak korang kol tanye cmne condition korang waktu tuh..

    pastu kadang2 bile korang bizi tambah stress tambah pening2 sket.. akan ada orang yang kol korang dan orang tu ialah mak korang??? korang ada rase cam tuh x?

    pelik la kan.. camne mak2 kte leh tau feeling kita waktu tu kan??
    ada super power kot..
    huh..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    penah pulak kita kol dorang ble dorang rase cam ape yang kite rase??
    erk?


    3 komen sempoi!:

    koru said...

    itular ''chain'' antara mak ngn anak..yg sngt kuat XD..sayangi mak anda ye!

    Si Panda said...

    mak panda selalu macam tuh.. kejap2 call.. bila nak balik.. mak masak sedap nih.. hahaha.. tau2 jer tengah kebulur.. heee

    incik said...

    takde org lain boleh syg diri kite mcm mak kite...yg mampu kite wat,at least,stiap kali doa..doakan ibu bapa kite,.insyaAllah..

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint