Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

pengajaran dari nuffnang. jangan buat ye..

  • Thursday, July 1, 2010
  • Labels: , , , , , , ,
  • oke.. selamat pagi sume..
    ni ada jwapan dari nuffnang untuk tiket yang diajukan kelmarin..
    yelah sape yang tak terkejut bile cpc earning kena remove sume dari akaun kan?
    so kita kena mintak penjelasan yang rasional..


    alhamdulillah..
    sebenarnya xde masalah ape pon cume ada ada kesilapan sket dari pihak nuffy ni..
    dye nak remove orang laen punye yang comment kat blog ni..
    so baca je la ye ape yang dorang tulis ni ye..

     so, pengajarannya..
    1) jangan buat fraud klik kat ads korang
    2) kalo buat pon, jangan mengaku terang-terangan oke!
    3)pihak nuffy memang selalu memantau mende2 camni even nampak remeh.
    4)kalo ada masalah sila inform kat nuffy ye.. dorang ni mesra pelanggan.

    papepon, thanks ah sebab earning da ada semula..
    kepada pembaca sume lak, have a nice day!

    7 komen sempoi!:

    saya_arief said...

    aku xwat da click fraud ni.pencen..haha

    misyamissyou said...

    fraud click tu cam ne?

    chaie safri said...

    arief~ haha.. eloklah tu.. pencen je biar anak cucu yang klik2 ye.. haha

    misya~fraud click tu cam tekan ads kat blog sendiri banyak2 kali.. jangan buat ye.. hehe

    SD said...

    owh...sangat terasa di situ.......hehehehhehe~~~~~~apa pun jangan buat pengakuan berani mati.....hahahhahahha~~~~~

    chaie safri said...

    haha.. sori ah sd kalo terasa.. amek yg keruh buang yg jernih ye.. huhu

    maisyara Pot! Pot! said...

    erk? tak paham laaaaa... hehehehe xD

    chaie safri said...

    miasyara~ pe yang anda xpaham neh? hadoi.. haha

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint