Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

nuffnang.. mengapa begini jadinya?

camne lak camni jadinye..
adoih.. sedeh ah camni..
mane pegi hasil titik peluh aku selama ni..
even tak banyak tapi setiap sen tu sangat la bermakna skang ni..

harap pihak nuffnang bole beri jawapan yang rasional.

earning untuk campaign sume bertukar menjadi kosong.. yang tinggal skang cume buffered n metered earning aje.. 

 aku da tanya pihak dorang. dan tengah tunggu jawapan..


korang ada pendapat tak kenapa sume ni terjadi? mane lah tau memang salah aku kan.....

p/s: otak suda mula pikir innity, advertlets o manggaads.

15 komen sempoi!:

Pinz said...

dtg memberi komen..maybe klik sendiri 2la jd mcm ni..steady bro

matdin said...

ada men klik bnyk kali dlm masa singkat kot.. cik nuffnang dah tangkap kot..

ezummi said...

nuff tak bagi kite klik2 sendiri. mesti org len klik. or org len tu xbleh klik2 kite banyak kali dlm satu masa. sehari 2 kali pon dah oke. byk2 nnt die detect tipu

chaie said...

xjugakk.. xde jugak klik sendiri.. setakat sekali sehari ada lah.. itu pon jarang..

Alinaclover88 said...

a.a la kosong..nk kata u promote iklan lain..xde plak tgk..

mommyYen said...

dah hantar tiket kat nanang ke chaie?sian kamoo.sbr erk..

chaie said...

da anta tiket da semalam. so, nuffnang kata dorang ada mistake sket. dan akan kemaskini balik akaun saya.. lega~~

maisyara said...

ku tak tahu apa2 pasal nuffnang. sorry, tak dapek nak tulun. :P

DaHLia said...

erkkk memang sangat2 menakutkan ni..nanti dah dapat jawapan bagitau lah yaa

eunzi said...

kamu amek ads dr youth tu ka?..bab baru2 neyh ada kawan yang letak youth adds tu n taraf glitteri dya nuffnang da tarik..heee..

Ezad said...

ni kire kantoi r nie.. klik sendiri die ord=g trace.. ip same... n kerap kot ko klik2.. nway tgu je la mesti ad reasaon lain....

Nur Su'aidah said...

erkkkkk! tak pernah tahu lak kenapa jadi cmtuh. tak pernah tgk punnn~

maCy said...

jom kije parkson cari duet..keke

YamMy said...

huhu... harap2 dapat setel ea. harap besaba k.

dinda.teJa said...

da settle blum tu?? alamak.. suspens nye.. xpe ke ni letak NUFF n MANGGA sekali.. tp xklik sendirila... emmm

Post a Comment

(c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint