Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

tips senang mahu dapat cek nuffnang beribu-ribu.

  • Wednesday, August 25, 2010
  • Labels: , , , , , ,
  • oke kali ni,
    aku nak kasi korang yang sebagai pembaca yang aku kasihi tips camne nak kasi income nuffnang korang bersepah2..
    mula-mula..
    korang tengok blog aku..
    belek-belek la blog aku neh..
    tengok dan perhatikan ape yang tak ada kat blog korang.
    ha..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    tengok!
    pastikan korang jumpe ini
    -unique visitor aku yang sket.
    -layout yang membosankan
    -cerita yang pape ntah
    -jarang update
    -komen yang tidak berbalas

    so, kalo korang nak dapat banyak earniing
    sila jangan buat perkara diatas.
    sebab earning blog aku memang cam hampeh..
    hahahahaha...

    3 komen sempoi!:

    Ery Farieha said...

    hahahaha

    boleh dikatekan tips gak la tu

    Alynn Notnot said...

    hahah mcm ni pun ade ke? ;P

    Miss ... said...

    hehe tips yg baik ekeke

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint