Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

si manis dua puluh satu.. pehh..manis kah? memang manis lah.. tengok orang la beb.. hahaha.. panjang lagi tajuknye.. xpe.. teruskan membaca..

  • Sunday, February 21, 2010

  • lupe nak gtau korang..
    lapan belas aribulan dua dua ribu seploh yang lepas
    adalah dimaklumkan bahawa
    aku suda berusia dua puluh satu tahun
    wah..
    suda matang usianya.
    tetapi perangai cm hamjadah lagi kebudak2 budakan..
    susah bhai nak ubah..
    so,
    ape wishlist aku untuk diri sendiri tahun kedua puluh satu hidup neh??
    -naekkan balik pointer beb.. gler tergolek ari tuh
    -nak carik mak we sorang.. pehh..terbaek!!
    -nak dapatkan check dari nuffnang
    -nak try banyak mende baru
    -n jadik diri sendiri la bhai..
    .
    .
    .
    .
    .
    terbaek...
    doakan segalanya tercapai~

    8 komen sempoi!:

    Ery Farieha said...

    happy belated besday baii!
    ehehe

    Aus said...

    hahahaha , bday kau aku dah wish..
    hahahaa..

    Cik Biol said...

    selamat tambah tua hehe

    perempuan ITU said...

    moga2 tambah lagi tua tu..

    huhu,cari bini je terus.

    maisyara Pot! Pot! said...

    tkyah cari awek. cari bini yooo. wt dose cari awek then dating2. agagaga.. *memandai jep aq ney.. :P

    aku zaty said...

    waa~
    hepy befday!=p
    moga2 dpt bini teros..
    huhu..

    FaTiN said...

    la, aku ingatkan aku lagi dari ko. rupa-rupanya sangkaan ku meleset ! anyway, happy birthday chaie ! no present for u gagaga~

    p/s: aku akan sentiasa ingat ko sbb ko lah antara yg pertama tegur aku masa first time aku join GB dulu

    silencer@chaie said...

    ery~ thanks bai..

    aus~ haha.. aku xterima.. keh3

    cik biol~ biar tambah tua asal nmpak muda

    perempuan tersebut~nak jadi bini aku??? walaweh..

    maisyara~cari bini kna tanggung makan.. tggu keje dlu yo..

    zaty~pehh.. ramainye nak suh aku berbini.. wa baru 21 bhai..

    fatin~ oh ye ke?? tenkiu lah fatin.. syg kau lebeyh.. haha

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint