Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

jangan baca kalau anda dalam mood yang tak baik.

  • Tuesday, August 31, 2010
  • Labels: , ,
  • entry ini sangat menyakitkan hati untuk sesetengah pihak, oleh itu elakkan membacanya entry ini sambil menggunakan peralatan berbahaya seperti tukul besi, gergaji, pisau toreh juga asid getah.

    ini apa yang aku tengok.
    apa yang aku rasa.
    aku tak la bagus sangat.
    tapi bila aku da tengok dan aku nak komen, suke ati aku la kan.
    hahaha...

    aku biasa nampak.
    kat profile fesbuk ke, sesetengah blog ke,
    or apa apa aje jaringan sosial kat internet ni.
    kalau seseorang wanita tu ada muka yang agak cun.
    atau memang cun.
    atau ada sesetengah merasa cun.

    beliau akan mempamerkan wajah-wajahnya ke seluruh alam.
    semua orang boleh menatapi mukanya itu tersebut.
    seolah-olah satu kepuasan baginya untuk mempamerkan wajah-wajahnya kepada semua orang.
    haa...

    bukan apa.
    bagi aku, memang ah syok tengok gamba pompuan cun an..
    sejuk je hati..
    haha..
    tapi sape la aku ni untuk tengok wajah seorang wanita yang aku pon tak pernah kenal secara pukal pulak tu (banyak gamba la maksudnye neh..) dan gambar-gambar itu diupdate setiap masa.
    dah la cantek.

    tapi itu lah yang kadang-kadang aku pkirkan.
    bahasa kasarnya tayang muka.
    mungkin itu satu kepuasan untuk sesetengah orang.
    atau riak? ujub? takbur ishh.. tak mungkin lah.. mintak dijauhkan.
    atau nak mencantikkan blog dye mungkin.
    atau mahukan pujian..
    cantiknya awak ni.. kiut betul lah awak ni..
    entah lah.. aku pon tak tahu jawapannya.
    cuma aku nak tulis, aku tulis la kan...



    p/s: aku dah kata entry memang annoying sikit. tapi, ape salahnya baca benda yang annoying kadang2 kan.. hidup mana ada selalu indah. haha

    7 komen sempoi!:

    Miss ... said...

    erk blog aku x de gambo muka pun hehe ekeke

    NaNaKyu said...

    HAHAHAHAHAHA...aku nk like post neh ley..????hehehehehehe...

    Anonymous said...

    agree!

    misyamissyou said...

    ngeee~~ xde button like pulak..hahhaa..seronok bace..hehee

    Wahida Nasution Thakhrim said...

    yea.. setuju juga..

    Fida Faizal said...

    salam . tayang muka . buat apa . ngeee .
    selalunya yang perasan cun ke apa tah . add frnd ramai2 . bila d tegur , alamak haih . sombong . tk perlu berlaman sosial lah kalau gitu . kan . suka entry ini :)

    ayaharith said...

    x de yg annoying pon. btol pe. haha

    eh, ter komen lak

    Post a Comment

    (c) Copyright 2010 chaie safri. Blogger template by Bloggermint